"Zware verkeershinder door actie Brusselse brandweer"

Artikels, publicaties, omzendbrieven,... kortom: alles wat met de hulpdiensten te maken heeft en de moeite is om door te nemen.

Moderator: Admin Team

"Zware verkeershinder door actie Brusselse brandweer"

Berichtdoor superfly » 25 maart 2011, 14:30

De Redactie.be schreef:Zware verkeershinder door actie Brusselse brandweer

Sinds vanmorgen is er zware verkeershinder op de Brusselse kleine ring door een actie van de Brusselse brandweer. Verschillende tunnels zijn afgesloten, wat veel hinder veroorzaakt in het centrum.
Een honderdtal brandweermannen en een tiental interventievoertuigen voeren sinds vanmorgen actie voor de gebouwen van de Brusselse regering. Er is zware verkeershinder op de kleine ring ter hoogte van het Belliardkruispunt. Verschillende tunnels zijn afgesloten, wat veel hinder veroorzaakt in het centrum. De Troontunnel werd in beide richtingen afgesloten, de Madoutunnel richting Zuid.

De brandweerlieden betogen tegen het uitblijven van benoemingen en bevorderingen. Ze spoten het gebouw van de Brusselse regering nat, staken paletten in brand en spoten een schuimtapijt op de weg.

Een vakbondsdelegatie van de Liberale VSOA en Christelijke ACV werd ontvangen op het kabinet van Brussels minister-president Charles Picqué (PS), Milieuminister Evelyne Huytebroeck (Ecolo) en bevoegd staatssecretaris Christos Doulkeridis (Ecolo).


Videofragment
Avatar gebruiker
superfly
Moderator
Moderator
 
Berichten: 1178
Geregistreerd: 20 aug 2004, 13:19

Keer terug naar Voor u gelezen...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron